marka tercihiniz pirelliden yana olursa bir fiyat aldırabilirim
arkadaşlar lastik fiyatı sorduk bilen var mı diye kimseden tık yok.
205x55x16 4 mevsim lastik fiyatlarından haberi olan varmı? 550-600 YTL arası fiyatlar buldum ama sizin de bildiğiniz fiyatlar ve markalar varmıdır. selamlar.
marka tercihiniz pirelliden yana olursa bir fiyat aldırabilirim
pirelli p6000 için 552 ytl fiyat buldum nasıl sizce?
fiyatta bir yanlışlık var sanırım cünki bu lastiğin üretimi yok stokta olabilir ama 15'' fiyatı tanesi 320 ytl siz tane fiyatımı aldınız yoksa 4 lastikmi_?
Michelin Pilot Primacy Hp 205/55R16 91W tavsiye ederim. Tahmini 4 lastik 800-900Ytl performansından mutlaka memnun kalıcaksındır.
daha ucuz bir lastik bulamazmıyım?
bütçe meselesi malum.
Godyear hydra grip h seisi tanesi 150 ytl
Godyear excellence h ``````````150 ytl
pirelli çok iyi değildir kullanmıştım pek memnun kalmadım çokta patlamıştı artık bilmiyorum şans mı?
bendede enrgy var cok ötüyo lastıkler.
Valla arkadaslar bende kısıtlı butceden dolayı ROADSTONE dıye V desenlı yönlu bı lastık buldum ve gercekten de hem gorunusu hem de yol performansı gayte ıyı hemde bu fıyata...Tavsıye ederım kısıtlı butcenız varsa...
Dostum Git Şu Markayı al
Mıchelin Hp Prımacy 205/55/16 V Benim Burda Mıchelin Bayisi arkadaşima
Giriş Fiyatı 200 ytl 220ye satıyormus herhalde 210 220 arası alırsın
200*4---800 810 820 Vs o arada alırsın ama lastik alırsın Dostum Mıchelın'den vazgeçme VİRAJ SURAT banamısın demiyor lastik benbi Kumho takmıstım'da valla hayatımdan bezdim
P6000 kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirimki yolun bütün sesini içeri alıyor dolma lastikle geziyorsunuz sanki hiç tavsiye etmem... satmasaydım değiştirmeyi düşünüyordum başka bir marka ile Pirelli biraz sert hamur oyüzden konfor özellikleri çok kötü.. tutuşuda orta karar pek performans beklemeyin
Pirelli marka lastikler için arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum. Bu arabam dan önce tipo aracıma üç kuruş az vermek için 2 adet aldım hay almaz olaydım. Araç yol sesimi istersin süspansiyonsuzluk mu istersin traktörden farksız hale geldi. Şimdi ki BORA'mda da pirelli var (aldığımda üzerinde geldi) ama hiç tavsiye etmiyorum. Yanına yanaşmayın çok sert bir lastik
Şu anda bu konuyu görüntüleyen 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bookmarks